آ

  • آذرپژوه، الهام بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشک‌کردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]

  • آذرپژوه، الهام بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]

  • آزاد بخت، محسن آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]

ا

  • امام جمعه، زهرا بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزوم‌های کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلول‌های سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]

ب

  • بیضایی، بیتا بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]

  • بیگ محمدی، زهرا بررسی مهاجرت کلی پلی‌اتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]

  • بهبهانی، لیلا بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]

ت

  • توکلی پور، حمید ساخت و مشخصه‌یابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]

ج

  • جعفریان، سارا مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

  • جوادین دیوشلی، ستاره کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]

چ

  • چاجی، حسین بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشک‌کردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]

ح

  • حجت الاسلامی، محمد بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]

  • حسینی، حمید بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]

  • حسینی، سمیرا ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پست‌بیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]

  • حسین مردی، فاطمه بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]

خ

  • خیرخواه فقرا، سحر مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

ر

  • رحمن، علیرضا تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]

  • رحمن، علیرضا بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]

  • رسولی، مرضیه بررسی مهاجرت کلی پلی‌اتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]

  • رضایی فریمانی، مجید بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشک‌کردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]

  • رهبری، سیامک ساخت و مشخصه‌یابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]

  • رواقی، مریم بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]

  • روزبه، لیلا مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

  • روفیگری حقیقت، شیوا کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]

ز

  • زراعتگر، هادی بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]

  • زمردی، شهین مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

س

  • سالک نجات، مریم بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزوم‌های کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلول‌های سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]

  • سلیمانی فرد، منصوره بررسی ویژگی‌های دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-69]

ش

  • شرایعی، پروین بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشک‌کردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]

  • شرایعی، پروین بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]

ص

  • صالحی فر، مانیا تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]

  • صفائی چائی‌کار، صنم کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]

ض

  • ضیاالحق، سیدحمیدرضا بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]

ع

  • عزیزی، محمد حسین بررسی مهاجرت کلی پلی‌اتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]

  • عسگری، غلامرضا بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزوم‌های کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلول‌های سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]

  • علایی، محمد تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]

غ

  • غلامی، شعیب تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگی‌های کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]

ف

  • فاضل، محمد بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]

  • فیضی، جواد بررسی ویژگی‌های دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-69]

ق

  • قوانلو، مهدی آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]

ک

  • کاظمی پور، فرزاد بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]

  • کلباسی اشتری، احمد ساخت و مشخصه‌یابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]

ل

  • لقمانی، سید وحید بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]

م

  • متشفی، حدیث تاثیر افزودنی‌ها ،حامل‌ها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • متولی جلالی، مریم‌السادات کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]

  • مینائی، سعید تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگی‌های کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]

  • مهدویان، علیرضا تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگی‌های کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]

  • مولوی، هومان بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]

ن

  • نجفی، علی بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]

  • وارسته، فریال آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]

ه

  • هاشمی، مریم تاثیر افزودنی‌ها ،حامل‌ها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • همایونی راد، عزیز ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پست‌بیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]